Datum: 15-12-2018

Bezig met laden...
print dit pagina

Het Munnikenheide College publiceert op deze website ter informatie teksten, afbeeldingen en beeldmateriaal.

Het Munnikenheide College behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

De informatie op deze website van het Munnikenheide College wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voor komen dat er onvolkomenheden in de informatie zitten. Indien dit het geval zou zijn, stelt de redactie het zeer op prijs hierop geattendeerd te worden via het adres nieuwsbrief@munnikenheidecollege.nl.

Beperkte aansprakelijkheid
Het Munnikenheide College spant zich in om de inhoud van de website zo goed mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

In het bijzonder zijn alle bedragen en cijfers op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten.

Het Munnikenheide College is niet aansprakelijk voor de inhoud van de informatie op haar website en/of voor de gevolgen van het gebruik ervan. Aan de gegevens, zoals die op de website van het Munnikenheide College worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectueel eigendom van deze materialen liggen bij het Munnikenheide College.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten en beeldmateriaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van het Munnikenheide College.

sidebar_logo
Zoek formulier